Известие

Collapse
No announcement yet.

ГТВ/Спайдер Diesel

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Егати леката интервенция да си смениш бензиновия мотор с дизелов. Единствения смисъл, който виждам е кефа от това, че си го направил. Виждал съм не 1 и 2 GTV-та на газ и гаранция, че горят същото като пари
    И за "съжаление" вървят 2-3 пъти по-малко

аз също карам бензин ,но нека не сме коне с капаци-дизела си има много плюсове.....

а и специално това ГТВ се е получило много добре !
    146 Turbo

Comment

Да пет пъти по-малко върви не ме разсмивай, спортна кола с 1-ва скорост като на микробус
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Човека така е преценил и е сменил мотора ,но принципно аз съм твърдо за бензина за такъв тип автомобил.
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ето и моето мнение, че се губи идеята на ГТВ.

Comment

И на мен ми беше смешно като разбрах,ч е има ГТ с дизелов мотор (че и 1.9) обаче вече като знам това на Dagi какво е, не бих бил толкова краен...

Comment

Съвременните дизели са добри(добра основа за доработка),пък и всеки трябва да има впредвид,че дизел=турбо...
              Докато GTV има само 2.0 турбо!
              Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
              Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
              SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
              Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

е сега на 2.0 турбо ли ще се обиждаме
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Да пет пъти по-малко върви не ме разсмивай, спортна кола с 1-ва скорост като на микробус
                  Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                  Човека така е преценил и е сменил мотора ,но принципно аз съм твърдо за бензина за такъв тип автомобил.
                  Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                  Ето и моето мнение, че се губи идеята на ГТВ.
                  Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  И на мен ми беше смешно като разбрах,ч е има ГТ с дизелов мотор (че и 1.9) обаче вече като знам това на Dagi какво е, не бих бил толкова краен...
                  Само да Ви спомена че Алфа в прави "GT" и "Brera" серийно с дизелови мотори и повече няма да Ви говоря
                  Отделно конкурентите Мерцедес CLK и БМВ 3-ка кабрио и 6-цата дори си имат дизели заводско, така че недейте обяснява че това е нещо извънземно
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Само да Ви спомена че Алфа в прави "GT" и "Brera" серийно с дизелови мотори и повече няма да Ви говоря
                    Отделно конкурентите Мерцедес CLK и БМВ 3-ка кабрио и 6-цата дори си имат дизели заводско, така че недейте обяснява че това е нещо извънземно
                    Така е даже има и други марки с дизелови кабриолети..което не значи че не е отвратително
                    Въпрос на вкус е цялата дизел/кабрио комбинация
                    Аз лично никога не бих симпатизирал на подобно нещо

Comment

да се замисля и аз върху един 2.4 мотор а
                      Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                      Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                      Alfa Romeo GT 1.8 TS
                      Yamaha R6

Comment

Смешното става, ако се наложи да чакаш, да напълни 1-ва "газовия котлон"

Щом има Брера/Спайдър серийно с ЖТДм мотор,мисля че темата е изчерпана.....

Не говорим за Ферари все пак,че да е толкова странно....макар ,че хората Порше дизел предлагат вече,а вие за едно ГТВ/Спайдър се вайкате
                        146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                          Смешното става, ако се наложи да чакаш, да напълни 1-ва "газовия котлон"

Щом има Брера/Спайдър серийно с ЖТДм мотор,мисля че темата е изчерпана.....

Не говорим за Ферари все пак,че да е толкова странно....макар ,че хората Порше дизел предлагат вече,а вие за едно ГТВ/Спайдър се вайкате
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Няма нищо лошо в жтд-то даже си е много добре, за Брера/Спайдер също, само че да тръгнеш да сменяш бензинов с дизелов мотор и то горе-долу едни и същи коне на мен ми се струва изключително неблагодарно начинание. Трябва да преправиш половината кола, а ефекта е близък до 0. Това, че щяла да върви 2-3 пъти повече - еми в реалния живот точно никъде няма да избяга на 2.0ТС и да има предимството не е кой знае какво Иначе евала на майстора

пп Все пак съм карал 159 с този мотор и не е нищо особено да не кажа друго.
                            Last edited by code; d.m.y г., 21:54.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

...
                              Най-вярното мнение за мен

Comment

Няма нищо лошо в жтд-то даже си е много добре, за Брера/Спайдер също, само че да тръгнеш да сменяш бензинов с дизелов мотор и то горе-долу едни и същи коне на мен ми се струва изключително неблагодарно начинание. Трябва да преправиш половината кола, а ефекта е близък до 0. Това, че щяла да върви 2-3 пъти повече - еми в реалния живот точно никъде няма да избяга на 2.0ТС и да има предимството не е кой знае какво Иначе евала на майстора

пп Все пак съм карал 159 с този мотор и не е нищо особено да не кажа друго.
                                Да не засягаме друга тема ,но аз също съм карал TS и то в перектно състояние и то само на бензин и мога смело да кажа че 1.9ЖТДм монтиран в купе на 159-ка която си е тежка ,просто за мен е немислимо ти да ме догониш с газафицирания си TS пак дори и на бензин да е.
                                Сега говорим за ЖТДм да уточня и то 150кс ,а не за ЖТД -105кс който е монтиран в ГТВ-то.
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X